Ha még nincs fiókja, vagy nem indított benne kampányt!

Mi az AdWords Start csomag? Kinek ajánljuk?

Ön vállalkozó, cégtulajdonos, vagy a cég marketingese és még nem indított AdWords fiókot? Ezt a csomagot pont Önnek készítettük. Az igényfelméréstől a tervezésen át a kivitelezésig végigvisszük az alapokat és megmutatjuk, hogyan kell elindulni, mi mire való az AdWords fiókban, és hogyan kell kezelni azt.

Privát AdWords gyorstalpaló

Az AdWords Start csomagunk felér egy egyéni, hiperintenzív oktatással. A csomag birtokában már nem lesz idegen a kezelő felület, tudni fogja mire való a fiók, a kampány, a hirdetéscsoport. Megmutatjuk, hol és hogyan tudja megadni a kulcsszavakat, hol tud költségkeretet állítani, hol tud licitet megadni. Tisztában lesz a lehetőségekkel, ha nem Ön fogja kezelni a kampányait, akkor is tudni fogja, hogy miről beszélnek a marketingesek. Ez a csomag a Kis- és Középvállalkozások legjobb induló AdWords eszköze.

Ezt a csomagot minden cégvezető számára kötelezővé kellene tenni!

Mit tartalmaz az AdWords Start csomag?

– Egy konzultációval kezdünk, amelyből megtudjuk, hogy mik a szolgáltatási tevékenységei, vagy termékei és mire szeretné használni az AdWords rendszerét. Átbeszéljük a lehetőségeket és ez alapján állítjuk be az első kampányát.  Ezt követően:

– kap tőlünk egy saját, komplett, működésre kész fiókot, keresőhálózatra beállított első kampányával, hirdetéscsoporttal, hirdetéssel és felvett kulcsszavakkal,

– kap tőlünk egy szuper intenzív oktatást a beállított fiókjáról, sok hasznos információval és megfogadandó tanáccsal, amit más szakkönyvekből nem biztos, hogy meg tud tanulni. …

– és ha ez mind nem lenne elég, akkor bónuszként még kap tőlünk egy 5.000Ft.-os kedvezménykupont az AdWords Másként kampányunkhoz.

Mennyibe kerül az AdWords Start csomag?

A csomag ára mondössze 19.900Ft.-/kampány egyszeri összeg.