Google Hirdetés Neked –
Google Ads Másként Kampány

„Andrea a saját vállalkozását kívánta a Google segítségével népszerűsíteni, de se ideje, se energiája nem volt, hogy beállítsa és szakszerűen, eredményesen üzemeltesse.
– A Google Ads Másként kampányunk ma már folyamatos bevételi forrást jelent és lehetővé teszi számára, hogy az idejét másra összpontosítsa.”

Vállalkozó? Cégvezető? Marketinges vagy? – ha bármelyikre ‘Igen’ a válaszod, akkor feltétlen olvasd el az alábbiakat!

 Kidolgoztunk neked egy speciális Google Ads Másként kampányt . Ha kéred az ajánlatunk, úgy egy hétköznapi nyelven megfogalmazott  INGYENES ‘AdWords Konyhanyelven’ című kiadványt küldünk mellé . Ha megadod a telefonszámod, úgy személyesen is keresni fogunk, hátha további kérdéseid lennének.

AdWords Másként

Kattintás alapú Google reklám: Google Ads Másként kampány

Meggyőződésünk, hogy a marketing akkor lesz sikeres, ha kitűnik, a többi reklám közül. A Google reklámkezelője, a Google Ads erre minden lehetőséget megad, csak tudni kell élni vele.

Neked két dologra van szükséged:

1. ÖTLETRE, hogy kitaláljuk, miként lehet egyszerre figyelemfelkeltő, és meggyőző,

2. és SZAKÉRTELEMRE, hogy ezt megvalósítsuk a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

Több évtizedes marketing tapasztalatunkkal és sokéves Ads ismeretünkkel dolgoztuk ki a
Google Ads Másként kampány
tematikáját ami az egyéniségre, a megjelenésre, a kreativitásra és a tapasztalatainkra alapszik.

Sebészi pontosságú célzás

A Google Ads Másként kampányunkban reklámod pontosan annak jelenítjük meg akit érdekel. Speciálisan kiválasztott kulcsszavakkal állítjuk be, hogy célzottan jelenjen meg.

Leendő ügyfeled a megrendelés előtt rákeres a termékedre, vagy szolgáltatásodra a böngészőben. A kulcsszavakat amiket használni fog a keresés során, úgy állítjuk be, hogy valóban annak és csak annak jelenjen meg a reklámod akit megcélzunk. Nem engedjük elcsurogni a pénzed.

celkereszt2
  • 100% PONTOSSÁG
  • 100% EREDMÉNYESSÉG
  • 100% MEGTÉRÜLÉS

Csak a kattintásért kell fizetned

 Csak akkor kell fizetned, ha valaki rákattint a hirdetésedre.  Nincsenek rejtett költségek, nincs felesleges pénzkidobás. Maximum annyit fizetsz csak egy kattintásért amennyit ajánlasz (vagy még annyit sem). Ezt hívják PPC (Pay Per Click) reklámnak.

click

Tervezhető reklámköltség, előre látható bevétel

Itt nem szaladhat el a ló, nem futhatsz ki a keretedből. Csak annyit kell fizetned amennyit meghatározol.
Beállíthatjuk a napi költség kereted és azt az összeget is amit egy kattintásért hajlandó vagy megfizetni.

Néhány hét alatt kiderül, hogy a hirdetéseink hozzák-e a tervezett látogatói számot és ez mennyi konkrét bevételt jelent a számodra. A Google Ads Másként kampánynál a reklámkeret emelésével egyenes arányban emelkedhet a bevételed is.

money

Ugrás a Google első oldalára!

A felhasználók 85%-a választ a keresési találatok első oldaláról

 A felhasználók 85%-a a Google keresési találatainak első oldaláról választja ki és rendeli meg a terméket, vagy szolgáltatást . Célunk, hogy a beállításainkkal téged ezen oldalon, a lehető legjobb pozícióba juttassunk. Tévedés azt hinni, hogy ez csak azon múlik, hogy mennyi pénzt ajánlasz egy kattintásért. Ha kíváncsi vagy a részletekre, kérj ajánlatot és küldünk egy részletes tájékoztatót.

 

Mitől speciális, más a ‘ Google Ads Másként’ Google reklám?

 Több, mint 15 év marketing és 8 év Ads tapasztalattal  volt idő és lehetőség megfigyelni működő és kevésbé működő folyamatokat. Sok fiók és kampányelemezést követően ismertté váltak az alapvető technikai és stratégiai hibák.
Az általunk használt módszeren évek óta dolgozunk, finomítunk. Követjük és felhasználjuk hozzá a Google fejlesztéseit és integráljuk az frissen megjelenő eszközöket.

Az Ads működhet pénznyelőként eredménytelenül, vagy működhet a tevékenységed katalizátoraként. Mi ez utóbbit biztosítjuk neked.

A Google Ads Másként kampány menete:

1. Felvesszük veled a kapcsolatot, tájékozódunk a céljaidról, a reklámozni kívánt termékeidről, vagy szolgáltatásaidról.
2. Megtervezzük a speciális „Google Ads Másként” kampányod
3. Megvizsgáljuk a weboldalad, a reklámod érkezési oldalát, ha szükséges javítunk rajta, vagy elkészítjük azt.
5. Létrehozzuk a Google Ads fiókod, elkészítjük a kampányaid, hirdetéseid, beállítjuk azok pontos működését.
6. Értékeljük az első néhány nap, néhány hét eredményét és finomhangolással optimalizáljuk azt.
8. Megrendelésed esetén folyamatosan karban tartjuk és optimalizáljuk a kampányod, reagálva a piaci résztvevők tevékenységeire.

Mennyibe kerül egy Google Ads Másként kampány?

Ha kitöltöd és elküldöd az érdeklődő érdeklődő adatlapot, akkor részletes tájékoztatást küldünk az árainkról is. Abban biztos lehetsz, hogy alaposan körülnéztünk és  ár/érték arányban ennél kedvezőbb ajánlatot máshonnan jelenleg nem kapsz. 

Ingyenes AdWords Konyhanyelven Kiadvány

Nem kell fizetni érte,  nincs semmi kötelezettség, így is az tiéd lehet az INGYENES ‘AdWords Konyhanyelven‘ című kiadványunk. 
Mindössze annyit kell tenned, hogy az oldal alján megadod az elérhetőséged és azonnal küldjük.

 A kiadvány három speciális AdWords ajánlatot is tartalmaz.  Kérd most és töltsd le PDF formátumban! Vidd magaddal és olvasd akár útközben!

Miért A Média Iroda?

2008-ban indítottuk partnercégeink első Ads fiókjait amik ma is igen jó eredménnyel működnek. Olyan szolgáltatási területeken bizonyítottunk ahol igen nagy a konkurencia harc.  Folyamatos és eredményes a munkánk a jó minőségi mutatókkal és alacsony kattintási költségekkel elért első találati pozícióért. 

Mára a Google Ads irodánk által kezelt havi forgalom meghaladta az egymillió forintot.
Bevált módszereinket és tapasztalati eszközeinket felhasználva dolgoztuk ki az Google Ads Másként kampányunk. Megbízhatóság, szakértelem, kreativitás és szorgalom jellemzi a munkánkat.

Reméljük, hogy hamarosan Veled is együtt dolgozhatunk!

[]
1 Step 1


Kérem az 'AdWords Másként' kampány ajánlatot és az 'AdWords Konhanyelven' című INGYENES kiadványt!
Neved:
Telefonszámod:

A megadott telefonszámon weboldaladdal és az ajánlatunkkal kapcsolatban keresni fogunk, hátha a segítségedre lehetünk.

Mikor hívhatunk?
Weboldalad:
Megjegyzés:
0 /

A * jelöléssel ellátott
mezők kitöltése szükséges!

Previous
Next