Google Ads ellenőrzés INGYEN!

Ingyenes Google Ads ellenőrzést végzünk, átvizsgáljuk fiókját és kap tőlünk egy vizsgálati eredményt, ami alapján Ön is átvizsgálhatja a kampányait, vagy ránk bízhatja a fontosabb beállításokat.
A Google Ads ellenőrzés teljesen ingyenes. Ha a vizsgálati eredményünkön felül részletes értékelést és a beállítások leírását kéri, akkor számítunk fel csekély munkadíjat. Erre is pénzvisszafizetési garanciát adunk abban az esetben, ha mi végezzük el a szükséges beállításokat.

 

ingyenes-adwords-ellenorzes

 

Ön szerkeszti a Google Ads fiókját?

Gratulálunk, Ön szereti kézben tartani a pénzügyeit és kihasználja a modern kor legköltséghatékonyabb reklám lehetőségét. Azt gondolná, hogy minek ehhez több tízezret kifizetni valakinek, amikor Ön is meg tudja csinálni. Ha ügyesen végzi, igaza lehet.
Tényleg nem ördöngösség, csak kell valaki aki a kezdeti tanácsokkal ellátja, aki útba igazítja. Valaki, aki segít az elején, utána már belerázódik Ön is. Segíthetünk? Megérjük a pénzünk! Szó szerint.

 

 

Elfogad tőlünk néhány százezer forintot?

adwords vizsgálatNem mindegy, hogyan van felépítve a kampány, hogyan vannak kialakítva a hirdetéscsoportok, miként használja a kulcsszavakat és a kiegészítő funkciókat. Az Ads ellenőrzés sok tízezret, százezret spórolhat Önnek és ezek nem hangzatos szavak, hanem kész tények.

adwords ellenőrzésPélda-1:
Ha például 1.000/nap elköltött forintjából generált magának 20 kattintást (50Ft.-/kattintás), de a segítségünkkel ezt megduplázza, mert levisszük a kattintásonkénti átlagárat 25Ft.-ra, akkor megkétszereztük a hatékonyságát és a forgalmát, vagy megfeleztük a költségét. Ez egy hónapban 15.000Ft.-, egy év alatt 180.000Ft.- megtakarítást jelent önnek, nem beszélve a megduplázódott forgalmáról.

adwords javításPélda-2:
Ha a kulcsszavak nincsenek helyesen beállítva, akkor olyan keresésekre is megjelenhet a hirdetése amikre nem is akart reklámozni. Így a pénzét kidobta az ablakon. Mi segíthetünk a pontos célzásban és ezzel szintén pénzt takarítunk meg önnek. Ez a megtakarítás 20%-tól 80%-ig is terjedhet, attól függően, hogy mennyire voltak szakszerűek a beállításai.
Ha rossz kulcsszó beállítások miatt a reklámja nem akkor jelenik meg amikor kellene és ezt mi javítjuk, vagy javaslatot teszünk a javítására. Az Adwords ellenőrzéssel 20%-80% reklámköltséget is megtakaríthatunk Önnek, ill. ennyivel növeljük a forgalmát havi szinten.

 

 

A GOOGLE ADS ELLENŐRZÉS GARANTÁLTAN MEGTÉRÜL!

Átvizsgáljuk az adwords fiókját és ellenőrizzük a beállítások helyességét. Megvizsgáljuk, hogy minden lehetőséget kihasznált-e, hogy optimalizálva legyen az adwords reklámja.

Az Ads ellenőrzés menete:

1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, tájékozódunk a céljairól, a reklámozni kívánt termékekről, vagy szolgáltatásokról.
2. Hozzáférést fogunk kérni az Ads fiókjához, hogy átvizsgálhassuk (nem nyúlunk bele).
3. Megvizsgáljuk a reklám weboldalát, ellenőrizzük az összefüggéseket.
4. Megvizsgáljuk, hogy tudunk-e érdemben segíteni, van-e javítani való a kampányán. Erről a vizsgálati eredményben tájékoztatjuk.
5. Ha úgy látjuk, hogy tudunk optimalizálni – pénzt megtakarítani – a fiókjában, akkor erről kérésére, díjazás ellenében egy részletes értékelést és megoldási, beállítási leírást készítünk.
6. Ezt követően eldöntheti, hogy saját maga végzi el a javasolt módosításokat, vagy megbíz bennünket ezzel a feladattal.

Mennyibe kerül a Google Ads részletes kiértékelése?

Mint írtuk a vizsgálat teljesen ingyenes, csak a részletes értékelés és beállítási leírásért kell fizetni.
Ha a vizsgálati eredményként azt állapítjuk meg, hogy van mit javítani a kampányán akkor kérésére erről részletes vizsgálati eredményt és megoldási, beállítási leírást készítünk. Ennek ára 19.900Ft.-/kampány egyszeri összeg.
Amennyiben a kampányát jól felépítettnek és gondosan, körültekintően bállítottnak ítéljük, amin a további optimalizálás nem hoz látványos eredményt, úgy a vizsgálat Önnek továbbra is teljesen ingyenes volt.

Mennyibe kerül a Google Ads beállítás?

Ha az Ads ellenőrzés javasolt módosításait, beállításait Ön végzi el, akkor ingyenes, de akkor nem adhatunk pénzvisszafizetési garanciát. Ha mi állítjuk be, módosítjuk a kampányát, akkor arról a részletes értékelés végén egyedi árajánlatban tájékoztatjuk.

 

 

Pénzvisszafizetési garancia

adwords-ellenozesAz Ads ellenőrzés előtti 30 napot vetjük össze az optimalizálást követő 30 nappal. Ha nem érünk el javulást a kampány teljesítményében, abban az esetben visszafizetjük az értékelési és a beállítási költséget is.
Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra kampányokra vállalunk, ahol a beállítási módosításokat mi végeztük el.

[]
1 Step 1


INGYENES AdWords ellenőrzést szeretnék kérni!
Neved:
Telefonszámod:

A megadott telefonszámon az ellenőrzés részleteivel kapcsolatban keresni fogunk.

Mikor hívhatlak?
Weboldalad:
Megjegyzés:
0 /

A * jelöléssel ellátott
mezők kitöltése szükséges!

Previous
Next