Google Hirdetés Önnek –
AdWords Másként Kampány

„Andrea a saját vállalkozását kívánta a Google Hirdetés segítségével népszerűsíteni, de se ideje, se energiája nem volt, hogy a kínált marketing eszközöket megfelelően beállítsa és szakszerűen, eredményesen üzemeltesse. Hallott már ezt-azt a Google AdWords lehetőségeiről és szerette volna az erre szánt pénzét a legjobb eredménnyel működő reklámra fordítani.
– A Google AdWords Másként kampányunk ma már folyamatos bevételi forrást jelent és lehetővé teszi számára, hogy az idejét másra összpontosítsa. „

Ön vállalkozó? Cégvezető? Marketinges? – ha bármelyikre ‘Igen’ a válasz, akkor feltétlen olvassa el az alábbiakat!

 Kidolgoztunk Önnek egy speciális Google hirdetés lehetőséget, az AdWords Másként kampányt . Ha kéri az ajánlatunk, úgy egy hétköznapi nyelven megfogalmazott  INGYENES ‘AdWords Konyhanyelven’ című kiadványt küldünk mellé . Ha megadja telefonszámát, úgy személyesen is keresni fogjuk Önt, hátha további kérdései lennének.

AdWords Másként

Kattintás alapú Google hirdetés: Adwords Másként kampány

Meggyőződésünk, hogy a marketing akkor lesz sikeres, ha kitűnik, a többi reklám közül. A Google hirdetés kezelője, az AdWords erre minden lehetőséget megad, csak tudni kell élni vele.

Önnek két dologra van szüksége a Google hirdetéshez:

1. ÖTLETRE, hogy kitaláljuk, miként lehet egyszerre figyelemfelkeltő, és meggyőző,

2. és SZAKÉRTELEMRE, hogy ezt megvalósítsuk a rendelkezésünkre álló eszközökkel.

Több évtizedes marketing tapasztalatunkkal és sokéves AdWords ismeretünkkel dolgoztuk ki a
Google Hirdetés – AdWords Másként kampányát
tematikáját ami az egyéniségre, a megjelenésre, a kreativitásra és a tapasztalatainkra alapszik.

Sebészi pontosságú célzás

Az AdWords Másként kampányunkban reklámját pontosan annak jelenítjük meg akit érdekel. Speciálisan kiválasztott kulcsszavakkal állítjuk be, hogy célzottan jelenjen meg.

Leendő ügyfele a megrendelés előtt rákeres a termékére, vagy szolgáltatására a böngészőben. A kulcsszavakat amiket használni fog a keresés során, úgy állítjuk be, hogy valóban annak és csak annak jelenjen meg a reklámja akit megcélzunk. Nem engedjük elcsurogni a pénzét.

celkereszt2
  • 100% PONTOSSÁG
  • 100% EREDMÉNYESSÉG
  • 100% MEGTÉRÜLÉS

Csak a kattintásért kell fizetnie

 Önnek csak akkor kell fizetnie, ha valaki rákattint a Google hirdetésére.  Nincsenek rejtett költségek, nincs felesleges pénzkidobás. Maximum annyit fizet csak egy kattintásért amennyit ajánl (vagy még annyit sem). Ezt hívják PPC (Pay Per Click) reklámnak.

click

Tervezhető reklámköltség, előre látható bevétel

Itt nem szaladhat el a ló, nem futhat ki a keretből. Csak annyit kell fizetnie amennyit meghatároz.
Beállíthatjuk a Google hirdetés kampányának a napi költség keretét és azt az összeget is amit egy kattintásért hajlandó megfizetni.

Néhány hét alatt kiderül, hogy a hirdetéseink hozzák-e a tervezett látogatói számot és ez mennyi konkrét bevételt jelent az Ön számára. Az AdWords Másként kampánynál a reklámkeret emelésével egyenes arányban emelkedhet a bevétele is.

money

Ugrás a Google első oldalára!

A felhasználók 85%-a választ a keresési találatok első oldaláról

 A felhasználók 85%-a a Google keresési találatainak első oldaláról választja ki és rendeli meg a terméket, vagy szolgáltatást . Célunk, hogy a hirdetése beállításaival Önt ezen oldalon, a lehető legjobb pozícióba juttassuk. Tévedés azt hinni, hogy ez csak azon múlik, hogy mennyi pénzt ajánl egy kattintásért. Ha kíváncsi a részletekre, kérjen ajánlatot és küldünk egy részletes tájékoztatót.

 

Mitől speciális, más az ‘AdWords Másként’ Google hirdetés?

 Több, mint 15 év marketing és 8 év AdWords tapasztalattal  volt idő és lehetőség megfigyelni működő és kevésbé működő folyamatokat. Sok fiók és kampányelemezést követően ismertté váltak az alapvető technikai és stratégiai hibák.
Az általunk használt módszeren évek óta dolgozunk, finomítunk. Követjük és felhasználjuk hozzá a Google fejlesztéseit és integráljuk az frissen megjelenő eszközöket.

Az AdWords működhet pénznyelőként eredménytelenül, vagy működhet a tevékenysége katalizátoraként. Mi ez utóbbit biztosítjuk Önnek.

Az AdWords Másként kampány menete:

1. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, tájékozódunk a céljairól, a reklámozni kívánt termékeiről, vagy szolgáltatásairól.
2. Megtervezzük a speciális „AdWords Másként” kampányát
3. Megvizsgáljuk a weboldalát, a reklámja érkezési oldalát, ha szükséges javítunk rajta, vagy elkészítjük azt.
5. Létrehozzuk az AdWords fiókját, elkészítjük a kampányait, hirdetéseit, beállítjuk azok pontos működését.
6. Értékeljük az első néhány nap, néhány hét eredményét és finomhangolással optimalizáljuk azt.
8. Megrendelése esetén folyamatosan karban tartjuk és optimalizáljuk a kampányát, reagálva a piaci résztvevők tevékenységeire.

Mennyibe kerül egy Adwords Másként kampány?

Ha kitölti és elküldi az érdeklődő érdeklődő adatlapot, akkor részletes tájékoztatást küldünk az árainkról is. Abban biztos lehet, hogy alaposan körülnéztünk és  ár/érték arányban ennél kedvezőbb ajánlatot máshonnan jelenleg nem kap. 

Ingyenes AdWords Konyhanyelven Kiadvány

Nem kell fizetni érte,  nincs semmi kötelezettség, így is az Öné lehet az INGYENES ‘AdWords Konyhanyelven‘ című kiadványunk. 
Mindössze annyit kell tennie, hogy az oldal alján megadja elérhetőségét és azonnal küldjük.

 A kiadvány három speciális AdWords ajánlatot is tartalmaz.  Kérje most és töltse le PDF formátumban! Vigye magával és olvassa akár útközben.

Miért A Média Iroda?

2008-ban indítottuk partnercégeink első AdWords fiókjait amik ma is igen jó eredménnyel működnek. Olyan szolgáltatási területeken bizonyítottunk ahol igen nagy a konkurencia harc.  Folyamatos és eredményes a munkánk a jó minőségi mutatókkal és alacsony kattintási költségekkel  a Google hirdetés által elért elért első találati pozícióért. 

Mára az AdWords irodánk által kezelt havi forgalom meghaladta az egymillió forintot.
Bevált módszereinket és tapasztalati eszközeinket felhasználva dolgoztuk ki az Google AdWords Másként kampányunk. Megbízhatóság, szakértelem, kreativitás és szorgalom jellemzi a munkánkat.

Reméljük, hogy hamarosan Önnel is együtt dolgozhatunk!

[]
1 Step 1


Kérem az 'AdWords Másként' kampány ajánlatot és az 'AdWords Konhanyelven' című INGYENES kiadványt!
Neved:
Telefonszámod:

A megadott telefonszámon weboldaladdal és az ajánlatunkkal kapcsolatban keresni fogunk, hátha a segítségedre lehetünk.

Mikor hívhatunk?
Weboldalad:
Megjegyzés:
0 /

A * jelöléssel ellátott
mezők kitöltése szükséges!

Previous
Next