A barátaimon szeretnék meggazdagodni, vagy ennyi időm lenne, hogy mindenkinek ingyen akarok dolgozni? – Szó sincs róla!

Az igazság szerint elég zárkózott természetű vagyok. Szeretek itthonról dolgozni és nem élek nagy társasági életet. Az évtizedes munkáim alatt mégis sok barátság szövődött, sok ismerősre tettem szert. Végiggondolva a pályámat arra a következtetésre jutottam, hogy a munkáim 99%-át barátaimnak köszönhetem. Visszavezetve majdnem minden munkám úgy jött, hogy valaki ajánlott, valaki közvetített, vagy felkért.

Köszönettel tartozom minden barátomnak, ismerősömnek akinek része volt abban, hogy az vagyok aki. Sosem gondolkoztam rajta, hogy Én hány embernek segítettem ugyan így, de emlékeim szerint, ha lehetőségem adódott, akkor gondolkodás nélkül megtettem.
Most újabb lehetőségem van segíteni a barátaimnak. Ha eljutottál erre az oldalra, akkor neked is!

Informatikai suliba jártam, így mondhatom, hogy gyermekkorom óta foglalkozom a számítástechnikával, bár a középiskolából úgy kerültem ki, hogy azt mondtam, „az életben nem akarok több számítógépet látni”. 🙂
Valahogy mégis megbabonáztak a bitek. Közel 30 év elteltével nehezen tudnám elképzelni az életem számítógép nélkül. Mivel töltöm a napjaim?

Hétköznap weboldalakat készítek és tartok karban, a saját oldalaimra cikkezek, igyekszem életben tartani a közösségi oldalaim, Google által hitelesített AdWords szakértőként kezelem cégek reklámjait, kisebb grafikai munkákat végzek és gyártom az aerobik mixeket. Hétvégén jönnek a fellépések, szóval egy percig nem unatkozom. Aerobic Dj, Retró Házibuli, Videó Diszkó és a Média Iroda. Jelenleg ez a négy ami kitölti a munkámat. Mindezt az informatika segítségével.

Ami az informatikában nekem természetes és hétköznapi, az lehet, hogy neked kínai. Ha kérdésed van, bátran hívj fel, vagy dobj egy email-t, írj rám a Facebook-on, vagy keress meg! Amiben tudok, segítek!
Ellenszolgáltatás nélkül.

Amiben segíteni tudok:

  • weboldal készítés, karbantartás (Pl: ez az oldal)
  • webdesign, template készítés (Pl: ez az oldal)
  • webes megoldások kitalálása és kivitelezése
  • kisebb grafikai munkák kivitelezése (Pl: aerobic mixeim borítói)
  • kisebb kiadványszerkesztés (Pl: A Google AdWords konyhanyelven, itt a jobb oldalsávban)
  • Google AdWords reklámok – kampánykészítés, menedzselés
  • marketing tanácsadás és segítségnyújtás
  • informatikai tanácsadás és segítségnyújtás
  • dj ismerőseimnek, barátaimnak szakmai tanácsadás, podcast program telepítése (Pl: Retró Házibuli podcast csatorna az iTunes-on)

Ha van egy ötleted, keress meg és segítek kitalálni. Te elmondod, hogy mit szeretnél, Én elmondom, hogyan lehet ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban megoldani. Hívj bátran!

Legyen szép napod!
Ofner László
Tel: 0630 93 22 808
ofnerlaszlo@gmail.com