Tatarek Rezső IronBox Max tanfolyamára kaptam meghívást, hogy tartsak egy online marketing előadást a résztvevő edzőknek.

Rezsi elmondása szerint komoly online marketing hiányosságokkal küzdenek az edzők, emit én is osztok. Míg a magas szintű szakmai képzésükre koncentrálnak, addig érkezik egy új generáció aki zsigerből nyomja az online marketinget és szakmai háttér nélkül tud komolyabb követőtábort toborozni, ezzel érvényesülni. Erről éppen az előző cikkemben írtam „Tényleg nem számít a szakmai hozzáértés?” címmel.

Egy órás Fitnesz Marketing morzsák előadás

A tanfolyam a Gold Centerben került megrendezésre. A téma iránt érdeklődő edzőkkel az eredetileg 45 percesre tervezett előadásom végül több, mint egy órás lett.
Átvettük a legfontosabb megjelenési felületeket és azok szerepét és végigvezettem egy képzeletbeli edző online marketing stratégiáját. Onnan indultunk, hogy a képzeletbeli edzőnk kilépett az iskola kapuján, és eljutottunk a komoly szakmai felületeket igénylő brand építésig.

Az előadás központi témái az ügyfélszerzés, az online marketing eszközök és felületek felhasználási lehetőségei, gondolatébresztő információk és azonnal használható ötletek voltak.

A résztvevők érdeklődve figyeltek, hozzászóltak, kérdeztek. Úgy láttam, hogy jól is érzik magukat és nem csak azért mert ebben az egy órában nem kellett kiköpniük a tüdejüket 😉

Azonnal használható tippek

Az online marketing stratégiai folyamatának bemutatásán kívűl próbáltam olyan azonnal használható tippeket is adni, amit bárki be tud építeni a mindennapi kommunikációjába.

Pozitív visszajelzések és a folytatás

Rezsőtől tegnap kaptam egy telefonhívást. A kurzus végén kérdőívet töltetett ki a részvevőkkel. Elmondása szerint nagyon dicsérték és hasznosnak tartották az előadásom. A következő tanfolyamon folytatjuk. Örülök, ha néhány morzsával segíteni tudtam, Én köszönöm a meghívást!

Külön szeretnék köszönetet mondani az edzőknek akik nekem is küldtek visszajelzést!

Békássy Csaba:
„Adott idő alatt nagyon jól felépített, tartalmas előadás volt. Mivel tetszett az egész előadás, ezért szeretnélek is megkérni, hogy egyeztessünk időpontot egy online auditra.  Köszi és Üdv, Csabi”

Bóta Zsuzsanna:
„Nekem tetszett, hogy egy kis játékkal odaszegezted a figyelmünket. Úgy gondolom mindenképp hasznos egy ilyen előadást végighallgatni mert ha az ember sejti is mit kellene tenni egy a Tiédhez hasonló előadással csak megerősítést nyerhet és talán cselekvést is elérhet. Összegezve én örültem ennek a bő egy órának!”

Marton Eni:
„Sok olyanra felhívtad a figyelmet, amivel foglalkozni kell(ene) és tudjuk is hasznosítani. Leginkább az volt számunkra a jó, hogy tudjuk, van a közelben valaki, aki ért ehhez és tud szakmai tanácsokat adni. Abszolút érthető volt, ajánlanám más edzőnek is!”

Piller Róbert:
„Igazán jó ötlet volt Rezsi részéről, hogy beillesztett egy ilyen előadást a képzésbe. Interaktív és gyakorlatias volt, tetszett ahogy bevontad a hallgatóságot a gondolatfolyamodba. Függetlenül attól hogy számokról és százalékokról is szó volt, senkinek sem lankadt a figyelme. Gratulálok nagyon jó előadó vagy!”

Butykai Anita:
„Motiváló volt az előadásod és örülök, hogy a tanfolyam keretei között itt voltál

 

A lehetőség neked is adott!

Nem csak az előadás résztvevőinek, Neked is lehetőséged van, hogy kérd az alábbi szolgáltatásom.