Programozói tudás nélkül kezelheti a saját oldalát

A CMS (Content Managemant System – Tartalomkezelő Rendszer) egy felhasználói és egy adminisztrátori felülettel rendelkezik. Így a látogatói mindig a kész, megjelenő cikkeket, oldalakat láthatják. Ezeket az oldalakat egy magyar nyelvű szerkesztői felületen kezelhet és mint egy szövegszerkesztőben, programozói tudás nélkül tudja megírni és közzétenni a friss információkat, híreket, cikkekekt.

A világ legfejlettebb CMS rendszerei

A világ legfejletteb, folyamatosan karban tartott és napi szinten is milliók által használt CMS rendszerét telepítünk Önnek, amit olyan kinézettel látunk el ami különlegessé, egyedivé teszi a weboldalát.
Az általunk telepített, modul rendszerű tartalomkezelő rendszert többszáz kiegészítő funkcióval tudjuk ellátni a legegyszerűbb üzenet küldéstől, a gyönyörű galériákon át a komplett webshopig.

Ha komplett tartalomkezelő rendszert telepítünk Önnek, akkor így a használatához nem lesz szükség különleges informatikai ismeretre. A felprogramozott weboldalt folyamatosan karban tarjuk. A megjelenő új verziókkal frissítjük a program motorját és kiegészítőit.

Magyar nyelvű szerkesztői felület

Magyar nyelvű adminisztrációs felületen gyerekjáték kezelni az oldalakat, de ha szükséges, segítünk a mindennapi használatában is. Ehhez mindössze alapfokú számítógépkezelői ismeretekkel kell rendelkezni.

Kollégáival egyszerre többen is dolgozhatnak a szerkesztői felületen, sőt akár egy komplett közösségi portál is kialakítható.

Kollégáit betanítjuk a rendszer használatára, vagy igény szerint a teljes tartalomkezelést is ránk bízhatja.