Van rá 3 perced, hogy megduplázzuk a bevételed?

Épp csak egy kávé-, vagy cigiszünet. Nem viccelek, nem is túlzok. Lehet, egy apró ötlet, egy szikra is ami beindítja a pénznyomdádat. Elindultunk és azon gondolkoztam, hogy miért a lyukas a suszter cipője. Facebook oldalak, AdWords és Facebook hirdetési fiókok tucatjait kezeljük és pont a saját oldalunkkal bánunk mostoha gyermekként. Itt az ideje ezen változtatni.

Fitnesz Marketing Morzsák

2016 Október elején elindítottam a Fitnesz Marketing Morzsákat a Fittoldalon, amit itt fogok folytatni a Média Iroda blogjában. Meglátásom szerint sokkal inkább kötődnek ezek az írásaim a Média Iroda tevékenységéhez, mint a Fittoldal tartalmához. Ezek olyan 3 perc alatt elolvasható marketing szösszenetek, melyek bármelyikét alkalmazva akár megduplázhatod a bevételed. A 2017-es terveink között van, hogy felfrissítsük az oldalunkat mind tartalmilag, mind kinézetében. A változást ezzel a bloggal indítjuk. Bízom benne, hogy követőkre találunk és sok ügyfelünknek duplázhatjuk meg a bevételét ebben az évben is. Ha Te is velünk tartasz, akkor kérlek lájkold be a Facebook oldalunk! Üdvözlettel: Ofner László

Beszélgessünk a Te lehetőségeidről is!

Kérd az Online Marketing Audit szolgáltatásom!
60 perces konzultációban átbeszéljük a céljaid és a hozzá vezető online lehetőségeket. Átnézem a jelenlegi online felületeid, elmondom róluk a szakmai véleményem és ötleteket adok a folytatáshoz.

Kattints a gombra!

Majdnem ingyenes!
Üdv: Ofner László


Iratkozz fel a Bevételduplázó Fitnesz Marketing bejegyzéseimre:

Feliratkozás:
A felhasználási feltételeket elfogadom