Még nincs saját weboldalad, vagy elégedetlen vagy vele? Dobjuk fel a forgalmad egy marketingszemléletű friss weboldallal! Beszélgessünk róla!

Szükséged lesz egy önálló domain névre, egy szerver tárhelyre és egy felprogramozott weboldalra. Ezeket mi biztosítjuk, elkészítjük.

Teljeskörű informatikai támogatást nyújtunk

Ne jelentsen problémát az internet. Segítünk eligazodni a különböző fogalmak között. Meséld el, hogy mit szeretnél, és mi elmondjuk, hogy ezt miként tudjuk megvalósítani.

Weboldal készítés

Beszélgessünk az elképzeléseidről

Amennyiben úgy gondolod, hogy szívesen meghallgatnád az ajánlatunk, úgy egy személyes találkozó keretén belül szeretnénk Téged kikérdezni az igényeidről, az elképzeléseidről. Együtt átbeszélhetjük, hogy mik a terveid, céljaid és ezeket milyen informatikai megoldásokkal lehet megvalósítani.

Adunk egy korrekt árajánlatot

Az átbeszélt, kidolgozott szolgáltatásokról részletes árajánlatot adunk. Árainkat a tisztességes piaci áraknak megfelelően alakítjuk, figyelembe véve a munka mennyiségét, szakértelmi követelményét és a lehetőségeid is.

Regisztrálunk Neked egy domain nevet

Weboldalad ezen a néven fogják megtalálni, e név alatt lesz kialakítva a tárhelyed. Ha még nincs meg a domain neved, és nincs tárhelyed ahová a weboldalad elhelyeznéd, akkor mi biztosítjuk. Igényeid alapján erről is árajánlatot adunk.

Elkészítjük weboldalad

Az előre egyeztetett funkciókkal és tartalommal ellátott weboldalad leprogramozzuk és feltelepítjük, beállítjuk a tárhelyedre.

Az elkészült oldalakat a megfelelő információ tartalommal és a későbbiekben akár önállóan is tudod szerkeszteni, kezelni. Ez a tevékenység csak alapfokú számítógépkezelői ismereteket igényel. Minden mást elvégzünk mi a háttérben. Igény esetén a teljes tartalom kezelését is vállalunk.

Megbízhatóság és diszkréció

E két szó sokszor megfizethetetlen, ezért óriási értéke van számunkra. Ezt az értéket képviseljük és tudjuk, hogy jövőbeni üzleti kapcsolataink alapjául szolgálnak. Reméljük, hogy hamarosan Téged is a partnereink között köszönthetünk!

 

  A munkánk gyümölcse, ha elégedett a megrendelőnk.